Tom Dice krijgt een speciaal poduim ter beschikking in Oslo

Tom Dice zal effectief moederziel alleen op het podium in Oslo staan om 'Me & My Guitar' te vertolken. Daarvoor krijgt hij als enige deelnemer uit de halve finale een 'apart podium' te zijner beschikking. Het gaat meer bepaald om de plaats waar ormaliter de presentatoren zullen staan. Dat bevestigde Tom vanmiddag aan Eurosong.be.
'Me & My Guitar' zal tijdens de eerste halve finale in Oslo het enige nummer zijn dat niet op het grote podium zal vertolkt worden. Tom Dice mag de plaats van de presentatoren even lenen om zijn liedje in een zo intiem mogelijke sfeer te brengen.

Meteen werd een handige oplossing gevonden voor het probleem van de backing vocals. Matyas Blanckaert en Jim Cool zullen Tom vanop een andere, onzichtbare plaats vocaal ondersteunen in de hoge noten.

Geen andere personen of attributen op het podium
NRK is zeer zuinig met deze optie van een intieme set. Ook in de halve finale zal slechts één deelnemer hierop een beroep kunnen doen.

Tijdens ons gesprek liet Tom nog weten dat er buiten hem en zijn twee onzichtbare backing vocals geen andere personen of attributen op het podium zullen staan. 'Me & My Guitar' wordt dus visueel en muzikaal een heus rustpunt tijdens de eerste halve finale op 27 mei.

Populaire posts van deze blog

Eurovisie Songfestival 2018 in Lissabon op 8-10-12 mei.

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.