Deze week in Junior Eurosong 2010.

Vanaf morgen kan je elke dag op Ketnet kijken naar de avonturen van de acht kandidaten. Je ontdekt hoe de audities verlopen, je zit op de eerste rij als de liedjes worden opgenomen, je volgt de kandidaten tijdens hun zang- en de danslessen en je bent erbij als de Juniors op kamp gaan!
  
De eigenlijke strijd barst los op maandag 27 september. Vanaf dan kan je elke dag kijken naar de voorrondes van Junior Eurosong 2010. Elke dag nemen twee kandidaten het tegen elkaar op, maar slechts één van hen mag naar de finale. Kortom, een niet te missen reeks, van maandag tot vrijdag om op Ketnet en de weekcompilatie's op zaterdag en zondag!

Maandag 30 augustus (aflevering 1): zo'n 1.858 kinderen tussen 10 en 15 jaar hebben zich ingeschreven voor de nieuwe editie van Junior Eurosong. Nu is het aan een strenge, maar rechtvaardige jury om daaruit de grootste talenten te kiezen.

Dinsdag 31 augustus (aflevering 2): de kersverse Juniors gaan al meteen in afzondering, om er muziek te maken. Maar voor dat lukt, moeten de Juniors eerst een uitdaging aangaan.

Woensdag 1 september (aflevering 3): zangcoach Daniël leert de Juniors hoe ze het groepslied vlekkeloos moeten zingen. De zenuwen staan extra hard gespannen als Kristien een onverwachte mededeling doet.

Donderdag 2 september (aflevering 4): na een stevig ontbijt trekken de Juniors richting opnamestudio. En alsof dat nog niet vermoeiend genoeg is, staat er ook nog een afmattende dansles op het programma.

Vrijdag 3 september (aflevering 5) : de Juniors staan op de set van hun allereerste eigen videoclip. Er wordt gezongen en gedanst, en Kristien begint iets te nadrukkelijk te dromen van een carrière in Hollywood.
  
Praktisch:
Te zien van maandag tot vrijdag op Ketnet, telkens van 17.45 tot 17.50 (herhaling van 19.10 tot 19.15), met telkens op zaterdag een compilatie om 18.40 (herhaling op zondag om 09.35). Vanaf aanstaande woensdag, 01 september, krijg je ook elke ochtend een aflevering en dit tussen 08.40 en 08.50.

Populaire posts van deze blog

Eurovisie Songfestival 2018 in Lissabon op 8-10-12 mei.

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.