Destination Yerevan [12]: CANDY, Georgië

Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in 'Destination Yerevan'. Vandaag de enige groep dit jaar; CANDY uit Georgië.

De enigste groep dit jaar komt uit Georgië en ze heten CANDY. Ira Kovalenko (14), Ana Khanchalyan (15), Mariam Gvaladze (14), Gvantsa Saneblidze (14) en de jongste telg Irina Khechanovi (10), die trouwens op de dag van het Junior Eurovisie Songfestival 2011 zelf elf jaar wordt; dat zijn de groepsleden van CANDY. Ze kennen elkaar nog niet zo lang en zijn speciaal samengesteld voor de nationale finale in Georgië. Zelf hadden ze het nooit verwacht dat ze die nationale finale zouden winnen.

Op 9 juli werd de Georgische kandidaat al gekozen in een nationale finale, gepresenteerd door de leadzangeres van Eldrine, die het goed deden op het gewone Eurovisie Songfestival. Ze waren met 10, de kandidaten. De groep ‘3T’ had de televoting gewonnen en CANDY werd tweede, maar bij de jury lag het lied duidelijk beter en zo werd CANDY geselecteerd. In Jerevan zingen ze ‘Candy Music’.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.