Destination Yerevan [14]: De presentatoren

Dagelijks stellen wij u een kandidaat voor, die zal performen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 op 3 december in 'Destination Yerevan'. Er moeten natuurlijk ook presentatoren zijn, en die zijn er dan ook. Our hosts... Gohar Gasparyan en Avet Barseghyan.

Avet Barseghyan is een presentator, tekstschrijver, componist en is één van de meest bekende personalities in Armenië. Hij heeft al de nationale finale van het Songfestival in 2009 en de lokale versies van 'Idool' en 'Who Wants To Be A Millionaire?' aan elkaar gepraat. Hij schreef ook mee aan 'Jan Jan', het Armeense lied op het Songfestival van 2009. Hij schrijft liedjes in het Russisch, Armeens en Engels. Ook presenteert hij op de Armeense radio. Het is zijn eerste internationale presentatiewerk.

Gohar Gasparyan is ook een presentatrice en was ook de Head Of Delegation op het Eurovisie Songfestival dit jaar voor Armenië en zal dit ook, naast haar presentatieklus doen op het Junior Eurovisie Songfestival. In 2006 mocht zij de punten van Armenië voorlezen, dus ze heeft Europa al eens eerder toegesproken. Ze presenteerde al enkele malen de preselectie van het Eurovisie Songfestival in Armenië en ook in 2009 deed ze dit, samen met Avet. Dit is dus hun tweede keer samen.

Dit was het laatste stuk van 'Destination Yerevan'. Vanaf morgen doen we elke avond, rond de klok van negen uur een verslag van de afgelopen dag. In de hele vroege morgen kan u op de site vinden wie wanneer moet repeteren of wat er die dag gebeurt.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.