Recordaantal landen tijdens Eurovision In Concert vandaag.

Voor het vijfde jaar op rij is er vandaag Eurovision In Concert, het grootste voorprogramma op het feitelijke Eurovisie Songfestival. 25 kandidaten zullen zich vandaag volop promoten in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en vanavond een concert geven in de Melkweg in Amsterdam. Normaal zou de Letse groep PeR er ook bijzijn, maar die hebben in laatste instantie nog afgezegd. Toch zullen er nog een record aantal landen erbij zijn, waaronder onze Belgische kandidaat Roberto Bellarosa.

De volgende 25 landen zijn er vandaag bij: Albanië, België, Bulgarije, Estonia, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Kroatië, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Wit-Rusland en Zwitserland. Carola (Zweden 1983-1991-2006) zal er als special guest vanavond bijzijn. 

Het concert vanavond zal worden gepresenteerd door Linda Wagenmakers (Nederland 2000) en Marlayne (Nederland 1999). Vreemd genoeg zal de Nederlandse kandidate Anouk er vandaag niet bij zijn. Wie het concert wilt bijwonen, is eraan voor de moeite. Het concert is namelijk al weken uitverkocht, net zoals de afterparty.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.