Malmö Extra: Woensdag 9 mei 2013

Vandaag draaide de dag vooral rond de repetities in de Malmö Arena, maar er was ook heel wat klein (en ook groot) nieuws dat toch even de aandacht verdient. Dat bundelen wij samen voor jou, elke dag tot en met zondag 19 mei in Malmö Extra. Heeft u voor ons nog een interessant weetje of een leuke link? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of info@eurovisionbelgium.be. Dit was het andere nieuws op woensdag 9 mei, de derde dag in Malmö.

Kleerup, Agnes en Darin intervalacts halve finales... Het was al een tijdje bekend dat Kleerup zou optreden tijdens de interval van de eerste halve finale, maar vandaag kwam naar buiten dat Darin en Agnes zullen optreden tijdens de tweede halve finale. Beiden deden mee aan Melodifestivalen en beiden bereikten de finale. Ze zullen optreden met het nummer "Swedish Pop Voices", waar enkele nummers van hun in verwerkt zitten.

Eric Saade co-host finale Malmö in de green room... Petra Mede staat er dan toch niet helemaal alleen voor volgende week zaterdag. Niemand minder dan de derde plaats van 2011, Eric Saade zal verslag doen vanuit de green room. In 2011 werd hij dus derde met "Popular".

Eurovisie Songfestival 2013 ook in Bosnië, Turkije en Portugal... Al deze landen haakten dit jaar af, al dan niet om economische redenen. Zij gaan volgende week wel het Eurovisie Songfestival uitzenden en dat is een vereiste om volgend jaar ook deel te nemen. Polen is nog niet van plan om het festival uit te zenden en over Slowakije is nog niets geweten. De Bosnische omroep heeft al een trailer klaar.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.