Malmö Live: Openingsceremonie met 38 kandidaten.

Vanavond was er de officiële opening van de 58e editie van het Eurovisie Songfestival in de Malmö Opera. Alle 39 delegaties van dit jaar waren uitgenodigd voor deze opening en allemaal waren ze er, maar er was toch een opvallende afwezige. De Nederlandse Anouk heeft haar delegatie alleen naar het feest gestuurd en bleef zelf op haar hotelkamer. Onze Roberto was er wel en werd op luid applaus onthaald en mocht zelfs enkele fans een knuffel geven. Gastland Zweden werd natuurlijk op het luidste applaus onthaald toen Robin Stjernberg uit de auto kwam.

Nadat alle 39 delegaties over de rode loper waren geparadeerd, met Pernilla Månsson Colt en Kodjo Akolor als live commentaarstem gingen de delegaties binnen in de Malmö Opera. De delegaties konden daar het prachtige orkest luisteren waar onder andere het Te Deum werd gebracht. Ook werd er "Euphoria" gespeeld met een enorm mooi dansspektakel. (Later meer...)

Anouk was niet aanwezig omdat zij zich geblesseerd heeft tijdens een potje bowlen gisterenavond. Zij verrekte een spier in haar bovenbeen en het is haar aangeraden om zoveel mogelijk te rusten. Morgen en dinsdag komt er niets in gedrang voor de generales en de liveshow.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.