Peter Van De Veire en Eva Daeleman presenteren Eurosong 2014.

In de ochtendshow op MNM en Studio Brussel is synchroon bekend gemaakt dat Peter Van de Veire en Eva Daeleman de twee presentatoren zijn van Eurosong 2014. Zij zullen vanaf zondag 2 februari 2014 zeven uitzendingen aan elkaar praten. De twee hebben al een verleden: tussen 2010 en 2012 was Eva Daeleman sidekick van Peter Van De Veire tijdens zijn ochtendshow op MNM. Momenteel zijn er dertig kandidaten over voor de liveshows, maar slechts twaalf zullen ook daadwerkelijk aan de start verschijnen. Binnenkort maakt men nog meer bekend: de naam van de vierde expert bijvoorbeeld.

Peter Van De Veire (42) is een multi-functioneel man. Hij presenteert op de radio (zijn ochendshow, de MNM 1000, Music For Life,...), presenteert op televisie (Provincieshow, Peter Live, Sing That Song,...), toert rond met Café Flamand en af en toe zingt hij eens een gouden plaat. In 2012 presenteerde hij een kleinere Eurosong en was hij commentator samen met André Vermeulen en mocht hij alsook de punten doorgeven voor heel Europa: "Great party and great dresses from den Aldi" zei hij toen tegen de presentatoren van dienst. 

Eva Daeleman (23) begon drie jaar geleden haar avontuur bij de VRT als sidekick van Peter Van De Veire en is sindsdien niet meer weg te denken op MNM en Eén. Sinds het najaar van 2012 heeft ze haar eigen programma op de radiozender. Op het scherm is ze sinds 2011, toen ze als omroepster debuteerde op Eén. Nadien kwamen er enkele programma's voor Daeleman, zoals Fabriek Romantiek en Lust For Life, nu te zien op de donderdagavond. Daar komt binnenkort Eurosong bij. In 2012 was zij vliegende reporter in Bakoe voor de VRT.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.