Eurosong 2014 beleeft apotheose in Sportpaleis.

De VRT neemt Eurosong in 2014 enorm serieus. De finale op zondag 16 maart 2014 krijgt wel een heel speciale locatie: het Antwerpse Sportpaleis. Vandaag nam presentator Peter Van De Veire de dertig overgebleven kandidaten, die voorlopig nog geheim blijven, mee naar de locatie van de finale. Het Sportpaleis zal al eerder in Eurosong voorkomen, want vandaag zijn daar de twee castingafleveringen van zondag 2 februari en zondag 9 februari opgenomen.

Tijdens de casting kregen zij dus te horen dat de zes finalisten zullen optreden in het (hopelijk volle) Sportpaleis. Dit is al meteen de ultieme test op weg naar Kopenhagen. Tijdens de castings vandaag hebben acht kandidaten al meteen een ticket voor de halve finale gekregen, acht anderen zullen zich nog moeten plaatsen via de callback op 16 februari. 

Komende vrijdag, op 6 december, start de ticketverkoop voor de grootse finale van Eurosong via de website van het Antwerpse Sportpaleis. De halve finales zullen waarschijnlijk vanuit een studio komen, maar ook dat is nog niet zeker. Eurosong 2014 loopt op zeven zondagen tussen 2 februari en 16 maart. 

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.