Laatste herkansing in call back vanavond in Eurosong 2014.[UPDATE]

Vanavond krijgen we de eerste echte liveshow van Eurosong 2014. Nog geen liedjes voor Kopenhagen, maar wel acht kandidaten die proberen om nog een plek te bemachtigen in de halve finales tijdens de call back. Tijdens de castings eindigden zij op plaats vier, vijf, zes of zeven en krijgen vanavond nog een ultieme herkansing met een nieuwe Songfestivalcover. Geen Sportpaleis vanavond, maar wel een studio in Vilvoorde mét publiek en Ruslana, die haar eerste honneurs als jurylid waarmaakt. 

Call back Eurosong 2014
01. White Bird - Love Shine a Light (Katrina & The Waves)
02. Jessy - Je t'adore (Kate Ryan)
03. Mister Jones - My Star (Brainstorm)
04. Bandits - Medley Anne, Jennifer Jennings, Only Teardrops (Clouseau, Louis Neefs, Emmelie de Forest)
05. Joyce - Save Your Kisses for Me (Brotherhood of Man)
06. Day One - Nocturne (Secret Garden)
07. Sil - J'aime la Vie (Sandra Kim)
08. 2 Fabiola feat. Loredana - Euphoria (Loreen)

[UPDATE 21:41] De vakjury gaf punten aan de acht kandidaten en volgens de vakjury gaan Day One (91%), Sil (89%), Bandits (87%), White Bird (82%) door naar de halve finales en zien we 2Fabiola feat. Loredana. Jessy (70%), Joyce (68%), Mister Jones (59%) niet meer terug. Nu mag het publiek nog stemmen

De jury en televoters bepalen de uitslag. Wilt u stemmen, dan moet u het volgnummer sms'en naar 6000 (€ 0,50 per bericht) of via de website eurosong.een.be een stem uitbrengen.  De liveshow start om 20:30 op Eén en Eén HD en kan ook bekeken worden via Stievie en livestream. Peter Van De Veire en Eva Daeleman presenteren de show, terwijl Piet Goddaer, Jef Martens, Bart Peeters en Ruslana de punten geven vanavond. De voorziene inzendingen van de kandidaten die het niet halen vanavond komen morgen uit op iTunes.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.