Welk lied gaat voor Litouwen naar Kopenhagen? [UPDATE]

In Litouwen is vanavond een belangrijk moment aangebroken. Volgende week zullen we pas weten welke kandidaat naar Kopenhagen gaat voor de Baltische staat, maar vanavond gaat men beslissen met welk nummer dat zal worden. De artiesten zullen vanavond ook niet beoordeeld worden, maar wel de nummers zullen een beoordeling krijgen. Mia, Vaidas Baumila en Vilija Matačiūnaitė zijn de drie vertolkers van de nummers en allemaal brengen ze een andere interpretatie van de songs.

Halve finale Eurovizijos 2014
Mia - Attention/It's All About A Boy/Take A Look At Me Now
Vaidas Baumila - Attention/It's All About A Boy/Take A Look At Me Now
Vilija Matačiūnaitė - Attention/It's All About A Boy/Take A Look At Me Now

[UPDATE 21:58] De Litouwse omroep heeft de uitzendingen gestaakt. De openbare omroep in Litouwen heeft veel aandacht aan de ontwikkeling in Oekraïne (Joelija Timosjenko is vanavond vrijgelaten en gaf vanavond een emotionele toespraak om het Maidanplein) en besloot daarom om morgenavond, zondag 23 februari, de halve finale verder te zetten vanaf 20:15 onze tijd.

De show is vooraf opgenomen en de jury in Litouwen besloot alvast dat zij het liefst "Take A Look At Me Now" zien winnen. De halve finale start om 20:00 onze tijd via LRT Televizija of LRT Lituanica. Ook televoting zal beslissen welk lied wint, alsook een internationale jury. De presentatie ligt in handen van Simona Nainė en Arūnas Valinskas. Litouwen doet mee aan de tweede halve finale.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.