Aram MP3 presenteert inzending vanavond.

Vanavond zal Aram MP3 (Aram Sargsyan) in de Armeense hoofdstad Yerevan zijn inzending presenteren voor het Eurovisie Songfestival 2014 te Kopenhagen. Het lied heet waarschijnlijk "Not Alone" en zal namens Armenië naar de Deense hoofdstad gaan. Tijdens een speciale presentatieshow bij de Armeense openbare omroep ARMTV zal het nummer in première gaan. Aram MP3 werd op oudejaarsavond bekendgemaakt als Armeense kandidaat op het komende Eurovisie Songfestival. Het zal de achtste keer zijn dat Armenië erbij zal zijn op een Eurovisie Songfestival.

De presentatieshow start om 22:00 in Armenië. Dan is het in Brussel 19:00. De show is live te volgen via de livestream van ARMTV en ook via de officiële Songfestivalwebsite. Armenië komt uit in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2014, samen met België, Nederland en aartsrivaal Azerbeidzjan, op dinsdag 6 mei.

Vorig jaar keerde Armenië terug na een jaartje thuis te zijn gebleven. Gor Suyjan werd intern gekozen door de omroep. In een kleine finale won het nummer "Lonely Planet" en ging hij, samen met zijn groep Dorians naar Malmö. Hij ging door naar de finale, onder boegeroep van het publiek. In de finale haalde hij het laatste Armeense resultaat in een finale: achttiende plaats en 41 punten. Er kwamen geen punten uit België en de hoogste punten kwamen van Georgië, namelijk tien punten.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.