Destination Copenhagen [2]: Aram MP3, Armenië

Nog 49 dagen voor de finale van het Eurovisie Songfestival. 37 landen zullen proberen om de trofee mee naar huis te nemen. Eén van die landen is Armenië, deelnemer van de eerste halve finale.

Aram Sargsyan is geboren in de hoofdstad van Armenië, Jerevan, op 5 april 1984. De ouders van Aram stuurde hem al van jonge leeftijd naar koorlessen, waar muziek zijn passie werd. In 2006 ging hij als commedian aan de slag in een show. Als zijn alterego Aram MP3 maakte hij grappen op het podium, waardoor dit zijn nickname werd. In 2007 won hij een wedstrijd bij de openbare omroep, wat zijn muziekcarrière ook lanceerde. Ondertussen presenteert hij ook nog programma's zoals X-Factor, Power of 10 en meest reccent nog Vitamin Club bij Shant TV, een commerciële zender in Armenië.

Tijdens de jaarwisseling maakte de Armeense omroep bekend in zijn oudejaarsshow dat Aram MP3 zijn land mag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Op 14 maart stelde hij tijdens een presentatieshow zijn videoclip voor van het nummer "Not Alone"

"Not Alone" is de achtste Armeense inzending op het Eurovisie Songfestival. De tekst is van Garik Papoyan en de muziek is van Aram MP3 zelf. Aram MP3 komt uit namens Armenië als eerste in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2014 op dinsdag 6 mei 2014.

Populaire posts van deze blog

Eurovisie Songfestival 2018 in Lissabon op 8-10-12 mei.

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.