Vanaf volgende zondag: Eurovision Journal LIVE

Volgende week zondag, op zondag 27 april, start EurovisionBelgium in samenwerking met de website 12points.tv met dagelijkse uitzendingen van “Eurovision Journal LIVE”. Iedere ochtend rond de klok van zeven uur, ideaal om je dag dus mee te beginnen, zetten we een episode online. Een round-up van de repetities, leuke clips en footage van het Euro Fan Café in Huset – KBH. “Eurovision Journal LIVE” zal ook in loop in het Euro Fan Café vertoond worden. Het Euro Fan Café gaat op maandag 28 april open en meer informatie is hier te vinden. Plezier in maar liefst zeven area's gegarandeerd. 

Jij kan ook een onderdeel worden van “Eurovision Journal LIVE”! Elke dag worden er vier opmerkelijke foto’s en één video gekozen die wij hebben opgemerkt op het internet. Wij zoeken dit speciaal uit, maar je kan ook rechtstreeks ons contacteren via de sociale kanalen. Het gaat hier over Twitter, Facebook en Instagram.

Dus, “Join Us” voor “Eurovision Journal LIVE”. Vanaf zondag 27 april tot en met zondag 11 mei rond de klok van zeven uur. “Eurovision Journal LIVE” is een samenwerking tussen de Belgische site EurovisionBelgium en 12points.tv, organisator van het Euro Fan Café.Twitter: twitter.com/escbelgium (@escbelgium) of twitter.com/12pointstv (@12pointstv)
Facebook: facebook.com/EurovisionBelgium (EurovisionBelgium) of facebook.com/12points.tv (12points.tv)
Instagram: instagram.com/escbelgium (escbelgium) of instagram.com/12pointstv (12pointstv)

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.