K3 stopt in huidige bezetting. [UPDATE]

Een donkerroze dag voor liefhebbers van K3 vandaag. De drie dames van de groep hebben aangekondigd te stoppen. Deze ochtend verscheen het nieuws in de Vlaamse kranten en vanmiddag is dat dus bevestigd. Het merk verdwijnt niet en krijgt in het najaar drie nieuwe opvolgers die gekozen zullen worden via een televisieshow op VTM en SBS 6. In 2009 moest er al eens gezocht worden naar een nieuw lid, toen Kathleen Aerts er de brui aan gaf. Die werd vervangen door Josje Huisman. Zij was tot nu de line-up samen met Karen Damen en Kristel Verbeke. 

De link met het Eurovisie Songfestival is er wel degelijk (anders zou je het hier niet lezen). In 1999 nam K3 (nog in de oude line-up) deel aan de Belgische preselecties, Eurosong, met "Heyah Mama". Ze geraakten zelfs niet door de voorrondes, maar werden uiteindelijk het grootste succes dat Eurosong misschien ooit bracht. Ook zetelden enkele van hen in de jury van de Belgische preselecties voor het Juniorfestival: Karen deed dat in 2007 en Kathleen tijdens de edities van 2009 en 2012.Voor meer informatie verwijzen we u door naar andere media.

[UPDATE 6/11, 23:28] Een kleine acht maanden na de bekendmaking van het stoppen van K3 met Karen, Kristel en Josje, heeft het Vlaamse en Nederlandse publiek een nieuwe bezetting gekozen. De Vlaamse Hanne en Marthe gaan samen met de Nederlandse Klaasje de nieuwe K3 vormen. Voormalig Junior-kandidate Lauren (2010) wist het nipt niet te halen. Meer informatie via onderstaande link: 

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.