Wenen Live: Wat gebeurde er op donderdag 14 mei 2015?

Deze Hemelvaartsdag is bijna afgelopen en de eerste repetitieronde voor de halve finalisten is dat ook. Geen acht, maar negen kandidaten mochten vandaag hun kunnen tonen aan de aanwezige pers (weliswaar in het perscentrum op scherm, want deze repetities waren gesloten). Die pers vuurden nadien heel wat vragen af op de kandidaten. Overmorgen staan deze mensen terug op het podium voor hun tweede repetitie. Als het nieuws van vandaag hebben we hier in de round-up van dag 4.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persbabbel wilt nalezen: Israël, Letland, Azerbeidzjan, IJsland, Zweden, Zwitserland, Cyprus, Slovenië en Polen. Er was weer heel wat extra nieuws te rapen in en rond de Wiener Stadthalle, terwijl Jan in Wenen weer een verslag voor u klaar had.

Afsluiten doen we zoals altijd met de Daily 5, waar we het vandaag in hogere sferen zochten. We hadden namelijk vijf opvallende hoge stemmen voor u geselecteerd. Voor nu een goede nachtrust en tot morgen!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.