Wenen Live: Wat gebeurde er op maandag 11 mei 2015?

De eerste dag in Wenen zit er nu echt wel op. Vandaag kwamen er acht landen in actie op het podium, waaronder België en Nederland. Na hun repetitie in de Wiener Stadthalle gaven ze in het perscentrum ook een eerste spreekbeurt aan de aanwezige pers. Voor deze landen volgt vrijdag de tweede repetitie en tevens ook de grote persconferentie. Verschillende andere delegaties kwamen vandaag ook aan in Wenen en zullen één van de komende dagen repeteren. We bekijken het in de round-up van dag 1

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persbabbel wilt nalezen: Moldavië, Armenië, België, Nederland, Finland, Griekenland, Estland en Macedonië. We hadden ook extra nieuws en Jan Demulder schreef verder aan zijn verhaal. Lees zijn passage van Jan in Wenen. Morgen repeteren de overige landen van de eerste halve finale voor de eerste keer. 

We sluiten af met de Daily 5 van vandaag. Daar hadden we het over vijf vurige performances op het Eurovisie Songfestival de afgelopen jaren. Een fijne nacht en heel graag tot morgen!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.