Wenen Live: Wat gebeurde er op woensdag 13 mei 2015?

Op deze woensdag passeerden er net zoals de afgelopen twee dagen acht landen de revue. Het enigste verschil was dat ze niet vanuit de eerste halve finale, maar van de tweede halve finale komen. Ze gaven een repetitie achter gesloten deuren, maar iedereen kon hen nadien vragen stellen tijdens de persbabbel. Deze landen zien we zaterdag terug voor de tweede repetitie en grote persconferentie. Alles wat er vandaag gebeurde kan je lezen in de round-up van dag 3.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persbabbel wilt nalezen: Litouwen, Ierland, San Marino, Montenegro, Malta, Noorwegen, Portugal en Tsjechië. Op deze derde dag, voor sommigen misschien al de start van het weekend, was er ook extra nieuws en en Jan in Wenen.

Tijdens deze round-up sluiten we zoals altijd af met de Daily 5 van vandaag. We duiken het verre en minder verre archief van Eurovisie in en kijken terug naar winnaars die het na hun overwinning nog eens probeerden, al dan niet succesvol of compleet roemloos. Goedenacht en graag tot morgen!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.