Wenen Live: Wat gebeurde er op zondag 17 mei 2015?

De eerste week in het Oostenrijkse Wenen is bijna afgelopen en dat wilt zeggen dat de tweede en uiteraard spannendste week er aan zit te komen. Overmorgen zitten we al aan de eerste halve finale van dit festival. Vandaag mochten de zeven rechtstreeks geplaatste finalisten hun inzending voor de eerste keer oefenen, achter gesloten deuren. Nadien gaven ze ook een persbabbel. Alles wat er vandaag in Wenen gebeurde kan je vinden in deze round-up van dag 7.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie en bijhorende persbabbel wilt nalezen: Italië, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Australië. Komende woensdag repeteren deze landen voor de tweede keer. Vandaag bundelden we het extra nieuws voor de laatste keer samen. Jan in Wenen is er nog een hele week, dus ook vandaag. Een verslag van de openingsceremonie hebben we ook. 

Ook de Daily 5 gaat nog een week door. We keken naar vijf inzendingen die oorspronkelijk geselecteerd waren voor het Eurovisie Songfestival, maar nooit het podiumlicht van het internationale festival zagen.  Dit was de laatste round-up, maar je zit hier natuurlijk nog altijd juist voor het laatste nieuws vanuit Wenen. Fijne nacht en tot morgen! 

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.