Servië stuurt Lena Stamenković "Lenina pesma" naar JESC 2015. [UPDATE]

De Servische openbare omroep RTS is ook in 2015 aanwezig op het Junior Eurovisie Songfestival, dat binnen een kleine twee maanden in Bulgarije zal worden gehouden. De omroep heeft nu ook een naam gelost: Lena Stamenković. Deze 11-jarige zangeres werd recent nog vierde in een populaire wedstrijd op de commerciële televisie. Nu mag ze dus namens Servië naar Sofia op 21 november. Het nummer zal "Lenina pesma" heten en komt binnenkort naar buiten. 

Op dit moment zijn vijftien landen aangemeld voor het festival en het lijkt erop dat vijftien ook het definitieve startaantal zal worden, aangezien de omroepen nu wel ingeschreven moeten zijn.

[UPDATE 11/10, 14:26] Tijdens een special rond het jongerenfestival op de Servische openbare omroep is het Servische nummer in première gegaan. Zoals geweten heet het lied "Lenina pesma" en is Lena Stamenković de performer. Tijdens de show kon de presentatrice van dienst ook zeggen dat het land gaat deelnemen aan het Eurovisie Songfestival 2016, volgend jaar in Stockholm.

Populaire posts van deze blog

Eurovisão 2018 [4]: Bulgarije niet meer op deelnemerslijst.

Eurovisão 2018 [3]: "Lissabon is geen zekerheid"