Line-up halve finales Albanië bekend.

Vorige week maakte de Albanese omroep RTSH de line-up bekend voor de 54e editie van Festivali i Këngës. Vandaag weten we ook de line-up per halve finale. Die halve finales zullen plaatsvinden op eerste en tweede kerstdag in de hoofdstad van het land, Tirana. Er doen vijftien kandidaten mee aan iedere halve finale en per halve finale gaan er negen kandidaten door. Dat maakt dus dat er tijdens de finale, op zondag 27 december, er achttien kandidaten zullen meedoen.

Eerste halve finale Festivali i Këngës 54 (Vrijdag 25 december 2015)
01. Egzon Pireci - Triumf
02. Simbol - Artiste
03. Voltan Prodani - Dëgjoje këngën o Atë
04. Adrian Lulgjuraj - Jeto dhe ëndërro
05. Sigi Bastri - Engjëll i lirë
06. Dilan Reka - Buzëqesh
07. Luiz Ejlli - Pa mbarim
08. Nilsa Hysi - Asaj
09. Edea Demaliaj - Era
10. Erga Halilaj - Monolog
11. Florent Abrashi - Të ndjek çdo hap
12. Teuta Kurti - Në sytë e mi
13. Kozma Dushi - Një kafe
14. Aslajdon Zaimaj - Merrmë që sot
15. Egert Pano - Mos ik

Tweede halve finale Festivali i Këngës 54 (Zaterdag 26 december 2015)
01. Kristi Popa - Ajo çfarë ndjej
02. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja - Dashuri në përjetësi
03. Revolt Klan - Dashurinë s’e gjejmë dot
04. Jozefina Simoni - Një det me ty
05. Andi Tanko - Dielli vazhdon të më ngrohë
06. Niku & Entela Zhula - Muza
07. Genc Tukiçi - Sa të dashuroj
08. Evans Rama - Flakë
09. Besa Krasniqi - Liroje zemrën
10. Enxhi Nasufi - Infinit
11. Flaka Krelani - S’je për mua
12. Renis Gjoka - Ato që s’ti them dot
13. Lindi Islami - Për një mrekulli
14. Eneda Tarifa - Përrallë
15. Klajdi Musabelliu - Ndodh edhe kështu

In totaal kwamen er bij de omroep zo'n zeventig inzendingen binnen. De uiteindelijke winnaar gaat namens Albanië naar het Eurovisie Songfestival in Stockholm en hoopt, net zoals Elhaida Dani dit jaar, de finale te halen.

Populaire posts van deze blog

Eurovisão 2018 [4]: Bulgarije niet meer op deelnemerslijst.

Eurovisão 2018 [3]: "Lissabon is geen zekerheid"