Kaartverkoop Eurovisie Songfestival 2016 start om 10:00.

Om 10:00 stipt start de kaartverkoop voor het Eurovisie Songfestival 2016. Het is wel zo dat niet alle kaarten in de verkoop gaan vandaag. Zo zullen de plekken op het middenplein, allemaal staanplaatsen, verkocht worden via de officiële OGAE-fanclubs. Ook zullen er binnenkort nog meer kaarten naar buiten komen als de definitieve zaalindeling klaar. Kaarten kunnen gekocht worden vanaf een goede tien euro, maar dan zit je wel in de nok van de arena. Tot maximum 280 euro kan je betalen voor een ticket.

We geven je graag enkele tips mee. Wees op tijd met bestellen. Zeker in landen zoals Zweden zijn de tickets razendsnel uitverkocht. Om 9:30 gaat er een wachtkamer open, dus het is ook handig om dan al op de site te zijn. Heb al je gegevens om te bestellen op voorhand bij de hand: persoonlijke gegevens, bankgegevens en dergelijke. Bestel met meerdere tegelijk, dan heb je daadwerkelijk ook meer kans op een ticket. Refresh de pagina niet manueel, de pagina doet dat automatisch voor jou. En geen paniek als het deze keer niet lukt, er komt nog een tweede en eventueel derde ronde aan.

Vanaf 9:30 gaat de wachtkamer open en om 10:00 kan je bestellen via deze link. Meer over de prijzen kan je in dit artikel vinden. We wensen je veel succes met het bemachtigen van een kaartje!

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.