Laura Tesoro mag repeteren op 5 en 7 mei. [UPDATE]

Vandaag heeft de Zweedse omroep SVT bekendgemaakt dat Laura Tesoro haar repetities heeft op donderdag 5 mei en zaterdag 7 mei. In beide gevallen staat ze als laatste op het podium die dagen. Op donderdag zal Tesoro repeteren vanaf 16:40, terwijl ze op zaterdag pas om 21:25 moet verschijnen op het podium in Globen. De Zweedse omroep schrijft er zelf wel bij dat deze uren nog onder voorbehoud zijn en dat ze eventueel nog kunnen wijzigen.

Nederland zal repeteren op 2 mei rond 14:20 en op 6 mei vanaf 11:05. Uren van de generale repetities, persconferenties en dergelijke zijn nog niet bekend. Ondertussen lopen de voorbereidingen vlot in de Globe Arena. Het podium is zo goed als klaar en men kan bijna starten met de eerste repetities met stand-ins.

[UPDATE 26/04, 20:57] De EBU heeft het volledige schema online gezet. Door het wegvallen van Roemenië zal Laura Tesoro repeteren op donderdag 5 mei om 15:40 en op zaterdag 7 mei om 21:00. De eerste persontmoeting is donderdag om 17:50 en de persconferentie is op zaterdag om 22:05. De volledige lijst van repetities en persconferenties kan je hier raadplegen.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.