Euroawards 2016: Welk snel nummer is hét nummer van 2016?

Vanaf nu gaan we de tweede fase in van de Euroawards 2016. In de eerste fase kon je tegelijkertijd op de vijf categorieën stemmen, voor zoveel kandidaten als je maar wilde. Vandaag lichten we de categorie snel nummer uit en kan je vanaf nu, gedurende 24 uur stemmen op nog één kandidaat in deze categorie. Morgen, vrijdag 6 mei, om 9:00 sluiten we deze categorie definitief af. Iedereen mag weer meestemmen in onderstaande poll, ook al stemde je in de eerste ronde.

Je hebt trage nummers en je hebt snelle nummers. Zo simpel is dat. Er doen dit jaar 22 trage nummers mee aan het Eurovisie Songfestival en 21 snelle nummers. Onze eigenste inzending "What's The Pressure" is een perfect voorbeeld van zo'n snel nummer. Ook de Franse en Russische inzendingen, die tot de favorieten behoren, zijn ingedeeld in de categorie snelle nummers.

Klik op 'lees meer' (of hier) om te stemmen én om alle genomineerden aan het werk te zien.Hoe kiezen we de 'Best FastSong of 2016'? De stemmen van de eerste fase (de stemming van 17 april 11:15 tot en met 1 mei 8:59) tellen voor 50 procent. De andere 50 procent komt uit de stemming van de tweede fase (5 mei 09:00 tot en met 6 mei 08:59). Gecombineerd gaan de beste vijf songs door naar de finale ronde, waar later nog meer info over volgt. De finalisten maken we bekend op zaterdag 7 mei om 12:00.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.