Euroawards 2016: Wie is dé vrouw van 2016?

Vanaf nu gaan we de tweede fase in van de Euroawards. In de eerste fase kon je tegelijkertijd op de vijf categorieën stemmen, voor zoveel kandidaten als je maar wilde. Vandaag lichten we de categorie vrouw uit en kan je vanaf nu, gedurende 24 uur stemmen op nog één kandidaat in deze categorie. Morgen, dinsdag 3 mei, om 9:00 sluiten we deze categorie definitief af. Iedereen mag weer meestemmen in onderstaande poll, ook al stemde je in de eerste ronde.

Ook dit jaar zijn de vrouwen goed aanwezig op het Eurovisie Songfestival 2016. In totaal doen er dit jaar 22 vrouwen mee aan het Eurovisie Songfestival, ofwel iets meer dan de helft van het deelnemersveld. Ons land vaardigt ook een vrouw af: Laura Tesoro. Ze komen uit alle hoeken van Europa. Uit IJsland, uit Spanje, uit Oekraïne en uit Azerbeidzjan. Wie zal het sterkste geslacht zijn in Stockholm?

Klik op 'lees meer' (of hier) om te stemmen én om alle genomineerden aan het werk te zien.Hoe kiezen we de 'Best Female of 2016'? De stemmen van de eerste fase (de stemming van 17 april 11:15 tot en met 1 mei 8:59) tellen voor 50 procent. De andere 50 procent komt uit de stemming van de tweede fase (2 mei 09:00 tot en met 3 mei 08:59). Gecombineerd gaan de beste drie kandidaten door naar de finale ronde, waar later nog meer info over volgt. De finalisten maken we bekend op zaterdag 7 mei om 12:00.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.