Stockholm Live: Het EXTRA nieuws van 8 mei.

Op dit moment is er in Stockholm de openingsceremonie van het 61ste Eurovisie Songfestival aan de gang. De verschillende delegaties worden feestelijk welkom geheten op het stadhuis van de Zweedse hoofdstad. Verder mochten de Big Five en gastland Zweden hun tweede repetitie vandaag afwerken in de Globe Arena. Daarmee zijn alle individuele repetities afgelopen, net zoals Stockholm EXTRA. Vandaag, zondag 8 mei, bundelen we voor het laatste het korte nieuws samen.

Ira Losco verwacht eerste kind. Op deze moederdag had Ira Losco leuk nieuws. Wat vele al konden vermoeden heeft ze vandaag ook bevestigd. Ze is zwanger van haar eerste kindje. Ze kondigde het nieuws, samen met haar partner Sean Gravina vanochtend aan op de sociale media. Ze wenste alle moeders op de wereld ook een gelukkige Moederdag. En dat doen wij ook! Prosit Ira!

Rel tussen Nederland en Israël. Er is een relletje onstaan tussen de Nederlandse en Israëlische kandidaat. Douwe Bob heeftzich tijdens Eurovision In Concert mateloos gestoord aan het gedrag van 'diva' Hovi Star. Hij zegde dat Douwe Bob nooit een ster zou worden in Israël en stond ook heel de tijd voor hem tijdens het persmoment. Meer in de documentaire "Douwe Bob: Eyes on the price"

Italië gaf geen persconferentie. Om een nog onbekende reden gaf de Italiaanse kandidate, Francesca Michelin, geen persconferentie na afloop van haar repetitie.

Interview met Laura. We hadden vrijdag een kort interview met Laura Tesoro. Bekijk het nu!

De 'oude' K3 is gestopt. Eindigen doen we K3. Ooit begonnen ze als Karen, Kristel en Kathleen in Eurosong 1999 en vandaag waren Karen, Kristel en Josje (Kathleen heeft de groep al enkele jaren verlaten) voor het allerlaatste in de huidige formatie te zien. De fakkel is nu definitief overgedragen aan Hanne, Klaasje en Marthe. Zij wonnen afgelopen najaar de VTM/SBS6-talentenjacht "K3 Zoekt K3"

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.