Stockholm Live: Wat gebeurde er op zondag 8 mei 2016?

De laatste dag van de eerste week zit er bijna op. Op deze achtste mei mochten de laatste landen individueel repeteren en was er de openingsceremonie op het stadhuis van Stockholm. Vanaf morgen starten de generale repetities in de Globe Arena en zullen alle landen repeteren alsof het de feitelijke liveshow is. Daarmee komen we vandaag ook aan het einde van deze reeks met round-ups. Dit is dan ook de laatste ROUND-UP, van zondag 8 mei.

Deze landen repeteerden vandaag en gaven nadien ook een persconferentie: Zweden, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Ook gaven de presentatoren vandaag een persconferentie. Klik op het land om een verslag van de eerste repetitie en bijhorende persconferentie te lezen. Of klik verder om alles over de openingsceremonie van vanavond te lezen.

Je kan natuurlijk ook Jan In Stockholm en Stockholm Vandaag nog eens lezen als je op de desbetreffende link klikt. Deze reeksen gaan vanaf morgen ook verder, maar we zullen geen round-ups meer uploaden. Stockholm Extra was vandaag ook aan zijn laatste bijdrage toe.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.