Stockholm Live: Iveta werkt indrukwekkende repetitie af.

Armenië was het laatste land voor de korte break dat mocht oefenen. Mukuchyan liet al eerder bewijzen dat ze een krachtige zangeres is en op haar eerste repetitie werd dat weer in de verf gezet. Op een sexy manier zien we Iveta tijdens haar optreden en we worden echt opgewarmd voor een hevige explosie: eerst korte shots van lichaamsdelen, waarna het nummer losbarst. In het begin werkt men ook met heel veel rood licht, nadien met diamanten. Er staat niet één, maar zeven Iveta's op het podium. zes van hen zijn hologrammen, wat er echt wel indrukwekkend uitzag.

Iveta droeg een zwarte outfit met cape, wat echt bij het nummer ging. Bij de laatste doorloop werd er ook nog eens heel wat rook en vuurwerk gebruikt. De zang was tot nu toe ook het beste van de dag. Armenië zou dit jaar wel eens een dark horse zijn: alles klopt bij dit nummer en het is geweldig uitgewerkt. Finale is echt wel een zekerheid en zou bovendien verdiend zijn.

"Toen ik aankwam in de arena, voelde het als thuiskomen" wist Iveta te vertellen. "Het is hier fijn en echt, maar echt comfortabel!" Over haar act: "We hebben maandag intensief gewerkt, en we wachten al lang op deze dag. Het voelt alsof je iemand wil zien en je hem hard mist en dat de dag daar eindelijk is!" Er gaan vijf backing vocals mee op het podium, naast de hologrammen. 

Onze beoordeling voor de eerste repetitie van Armenië:

Meer over Iveta Mukuchyan kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Armenië. De volgende repetitie van Armenië staat gepland op vrijdag 6 mei om 12:30.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.