Stockholm Live: Laura Tesoro sluit vierde dag geslaagd af.

De laatste repetitie van de dag was die van onze eigenste Laura. Laura droeg vandaag een casual outfit. Haar outfit zal dus nog even geheim blijven. Laura heeft vier dansers meegenomen op het podium en die doen hun uiterste best. Laura is ook de eerste die een choreografie mét haar groep doet. De performance mag best wel wat chauvinistisch omschreven worden, want we zien vooral de Belgische kleuren terug. Laura haar zang was zeker nog niet optimaal en ze oogde in het begin ook wat onzeker. Als ze hier nog aan gaat werken, ligt een plek in de finale in het vizier.

Tegen het einde van de act gaan ze ook richting het kleine podium, wat er leuk uitziet. Laura sprak eerder van een 'upgrade van de performance in de nationale finale', maar het is veel meer dan dat. Een hele metamorfose zelfs. De reacties in de perszaal waren overwegend positief. Het is nu wachten op de tweede repetitie van zaterdagavond. Dan zal ze ook haar outfit aanhouden en hopelijk ook wat zelfverzekerder zijn.

Voor haar repetitie stond Laura Tesoro even stil bij het grote moment. "Het is een spannend moment, maar ik ben vrij rustig" vertelde ze. Ze heeft een jong team achter zich en dat doet deugd: "Het is dynamisch, vol met power en we willen de mensen omverblazen met onze act!" Ze mag als laatste optreden tijdens de tweede halve finale, wat een voordeel is. "Maar dan moet ik ook de andere acts allemaal voorlaten. Spannend!"

Onze beoordeling van de eerste repetitie van België:

Meer over Laura Tesoro kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over België. De volgende repetitie van België staat gepland op zaterdag 7 mei om 21:00.


Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.