Stockholm Live: Denemarken kent een valse start.

De Deense repetitie begon met een valse noot, want bij het eerste optreden moest deze al worden stilgelegd wegens problemen met het geluid. De drie heren van Lighthouse X hebben dezelfde microfoonstandaarden meegenomen die ze tijdens de nationale finale ook hadden. Er is geen bepaalde dansroutine, maar ze bewegen vlotjes. Tegen het einde lopen ze naar het verlengstuk van het podium. De rest is ook een herhaling zoals de nationale finale: dezelfde kleren en ook dezelfde zang. Geen verbetering dus daarin. Die was al best oké, maar niet van een wereldniveau.

"Soldiers Of Love" brengt gemengde gevoelens met zich mee. De heren zijn iets te oud om een boyband te vormen, maar gedragen zich wel naar hun leeftijd. Het plezier straalt er wel duidelijk van af. Het is moeilijk te voorspellen of er een finale voor Denemarken inzit, aangezien de tweede halve finale een moeilijk te voorspellen halve finale is. Wij denken dat het net wel of net niet gaat zijn voor Lighthouse X.

Martin Skriver, Søren Bregendal en Johannes Nymark zijn dit jaar het enige trio. "We zijn overgelukkig en zitten vol met energie op dit moment" zegt Søren. Johannes vult aan: "Stockholm is echt een geweldige stad en de mensen zijn zo vriendelijk!" Martin: "En het weer is ook geweldig!" De groep wilt zich vandaag focussen op de arena en de performance. "Alle input die we krijgen is enorm belangrijk" besluit Søren.

Onze beoordeling van de eerste repetitie van Denemarken:

Meer over Lighthouse X kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Denemarken. De volgende repetitie van Denemarken staat gepland op zaterdag 7 mei om 18:55.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.