Stockholm Live: Freddie staat vocaal heel sterk.

De laatste delegatie voor de middagbreak is die van Hongarije. Het lijkt erop dat Freddie op lava staat en we zien een staging met vele rode tinten en gebroken stenen. Net zoals tijdens de nationale finale staat er iemand met een grote trommel op het podium. Ook zoals in de nationale finale staan er drie backing vocalisten op het podium om Freddie te ondersteunen, maar vocaal staat hij zeker sterk. Een zuivere stem met een rauw kantje maakt het nummer nog wat specialer. Hij droeg vandaag een gewone casual outfit, maar dat lijkt nog niet zijn outfit voor de liveshow te zijn.

Met Hongarije zijn we zeker dat we de eerste finalist vandaag hebben gehoord. Freddie heeft zijn act duidelijk uitgewerkt en doet het onder het mum van less is more. Als het meevalt voor Freddie, kan hij het wel eens heel goed gaan doen en voor een verrassing zorgen dit jaar. Eén ding staat al vast: Hongarije zal dit jaar voor het zesde jaar op rij de finale van het Eurovisie Songfestival halen.

Voor de repetitie vertelde Freddie dat het belangrijk is om relaxed te zijn. "Voor ik op het podium ga probeer ik rustig te zijn en zorg ik voor enkele minuutjes me-time" zegt de zanger. Hij zal een leren jacker en een jeansbroek aanhebben tijdens zijn performance: "Casuel past het best bij mij". Over zijn lied: "Pioneer gaat over dingen die we dagelijks moeten overwinnen en dat alle antwoorden bij onszelf liggen!"

Onze beoordeling voor de eerste repetitie van Hongarije:

Meer over Freddie kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Hongarije. De volgende repetitie van Hongarije staat gepland op vrijdag 6 mei om 10:15.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.