Stockholm Live: Donny Montell blijft gewoontjes voor Litouwen.

Net zoals Kaliopi nam Donny Montell in 2012 ook al eens deel aan het Eurovisie Songfestival. Hij begint alleen op het podium, al dansend. Net zoals Israël heeft hij ook een achtergrond met blauwe sterren. Er staat ook een trampoline op het podium, waar hij via een sprongetje op het podium terecht komt. Desondanks blijft het allemaal heel gewoontjes: de act, het nummer, de zang en de outfit. Dat laatste zal waarschijnlijk nog wel veranderen tegen de liveshow. En dan de zang: die was best oké, maar er moet meer uit te halen zijn. Tegen het einde ging het ook moeilijker.

Wij zijn van oordeel dat dit nummer wel beter is dan "Love Is Blind". Toen was er wel een leuke gimmick met de blinddoek en was Donny ook minder afgeborsteld als nu. Je merkt dat hij de commerciële tour opgaat met "I've Been Waiting For This Night", maar dat is op zich geen probleem. Het probleem is echter dat het nummer echt dertien-in-een-dozijn is. De finale is dus geen zekerheid.

Donny heeft ambitie, en steekt dat niet onder stoelen of banken. "Ik haalde een mooi resultaat in Bakoe, maar nu ga ik voor beter. Ik wil winnen en de overwinning naar mijn land brengen" zegt Donny Montell vlak voor zijn eerste repetitie. Het nummer heeft een connectie met Zweden, want de componisten van het lied zijn Zweeds. "Ik leerde ze al in 2012 kennen tijdens het Eurovisie Songfestival" zegt hij.

Onze beoordeling van de eerste repetitie van Litouwen:

Meer over Donny Montell kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Litouwen. De volgende repetitie van Litouwen staat gepland op zaterdag 7 mei om 16:15.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.