Stockholm Live: Nederland kan trots zijn op Douwe Bob.

Na het overweldigende Kroatië is het ingetogen nummer van Douwe Bob een aangename verrassing. Er staan vijf mensen op het podium bij hem. Het lied begint met een grote klok op de grond. Douwe flirt met de camera en weet je echt in te pakken. Men maakt gebruik van warme kleuren tijdens het optreden: goud, geel, rood en bruin. De zanger maakt ook goed gebruik van het podium en de catwalk. Douwe draagt een blauw pak, dat hem goed staat. Ook op de zang valt niets aan te merken, zoals we verwacht hadden. Uiteraard kan de gitaar niet ontbreken.

Het was bang afwachten hoe de Nederlandse repetitie zou gaan. Zoals eerder aangekondigd werkt de delegatie samen met landgenoot Hans Pannecoucke voor de act en na een misstap vorig jaar lijkt het weer helemaal goed te komen. Een resultaat a là Common Linnets lijkt ons te hoog gegrepen, maar Nederland kan terecht trots zijn op Douwe Bob en "Slow Down".

Douwe Bob is iemand met veel zelfvertrouwen, maar hij wilt het ook iedereen naar zijn zin maken. Zo liet hij al enkele dagen geleden een pooltafel plaatsen zodat iedereen een samen kon komen. Zo zegt Eric Dekker, de Head of Press het. De Belgische reggiseur Pannecoucke: "De hele band is meegekomen naar Stockholm en we wilden het relaxte sfeertje van de groep in Amsterdam ook naar dit podium halen."

Onze beoordeling voor de eerste repetitie van Nederland:

Meer over Douwe Bob kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Nederland. De volgende repetitie van Nederland staat gepland op vrijdag 6 mei om 11:05.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.