Stockholm Live: Agnete focust zich enkel op optreden.

Na de middagbreak kregen we Noorwegen als eerste repetitie. Agnete heeft dezelfde witte jurk aan als in de nationale finale. De grote box is wel verdwenen. In de plaats krijgen we nu een vrouwelijke danser die we ook in de videoclip kunnen zien. Zowel de danser als Agnete staan op een platform. Alles speelt zich af in een ijzig, donker decor met veel blauwe kleuren. De zang van Agnete is best oké, maar je merkt dat ze heel wat moeite moet doen om de hoge noot voor het laatste refrein te halen. Er zijn ook backing vocals, maar die zien we niet op het podium.

We geraken het niet eens hier. De ene zegt dat het plaatje volledig klopt, terwijl de andere het eerder als teleurstellend ervaart. De act klopt wel bij het nummer, maar het is ietwat aan de saaie en droge kant. Het nummer dat Noorwegen dit jaar aflevert, is wel weer van goede kwaliteit. Als ze nu nog wat zelfverzekerder op het podium staat, moet de finale halen voor Noorwegen geen probleem zijn.

Agnete stond de pers niet te woord. Head of Delegation Stig Karlsen kon wel iets zeggen: "We zijn blij dat het festival in ons buurland is. Zweden en Noorwegen hebben een speciale band" Hij vertelde ook dat de activiteiten fors zijn teruggedrongen voor Agnete: "Er zijn wat lichamelijke problemen opgedoken en daarom willen we ons ook volledig focussen op wat ze het liefste doet: optreden!" Er volgt dan ook geen persconferentie later vandaag.

Onze beoordeling van de eerste repetitie van Noorwegen:

Meer over Agnete kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Noorwegen. De volgende repetitie van Noorwegen staat gepland op zaterdag 7 mei om 19:45.

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.