Stockholm Live: Servië weet een verhaal neer te zetten.

Met Sanja Vučić ZAA heeft Servië dit jaar wederom een zangeres met een sterke stem afgevaardigd, al dan niet de sterkste stem van dit jaar. Ze begint het nummer met vier backings rond haar. Je merkt echt dat het nummer over partnergeweld gaat, want bij het eerste refrein komt een man op het podium die haar dwingerig probeert te omhelzen. Uiteindelijk vormen de backings een muur tussen Sanja en de man. Zo breng je dus een verhaal universeel. De zang was geweldig. Zonder moeite kon ze de hoge uithalen aan. De outfit die ze aanhad is nog niet de definitieve outfit voor volgende week.

Servië wist in het verleden vooral te scoren met trage balkannummers, zoals "Molitva" en "Nije Ljubav Stvar". Met "Goodbye (Shelter)" hebben we een nummer om aan die trage nummers toe te voegen, en waarschijnlijk ook aan de scorende nummers. Met enkele buurlanden in de halve finale, een ijzersterke zangeres en een goed nummer moet de halve finale overleven geen enkel probleem zijn.

Voor de eerste repetitie hintte Sanja al op de choreografie: "Kijk maar uit naar onze choreografie en de bewegingen die we maken" Sanja Vučić ZAA zingt normaal altijd met haar groep, maar die zijn er nu niet bij in Stockholm. Voelt dat nu anders? "Nee, want ik heb mijn backing vocals mee op het podium en ik voel me gesterkt door hun aanwezigheid" reageert Sanja Vučić ZAA. Haar groep heet trouwens ZAA.

Onze beoordeling van de eerste repetitie van Servië:

Meer over Sanja Vučić ZAA kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over Servië. De volgende repetitie van Servië staat gepland op zaterdag 7 mei om 14:50.

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.