Stockholm Live: Vrolijke bedoeling bij Poli Genova.

Vlak voor het dinner mocht Bulgarije nog repeteren. Poli Genova heeft nog altijd dezelfde zwarte jurk aan met de grote huidkleurige strips. Laat het ons een aparte jurk noemen. Een aparte jurk bij een apart nummer. Dat bedoelen we dan weer in de goede zin. Het lied blijft goed hangen en de act staat er. Poli staan alleen gedurende het nummer. Behalve bij het laatste refrein komen de vijf backing vocals, ook in het zwart gekleed mee het podium op. Allemaal een vrolijke bedoeling. Ook de zang zat redelijk en Poli kreeg dan ook een groot applaus van de aanwezige pers hier in Globen.

Dit jaar is Bulgarije er voor de tiende keer bij. Het land debuteerde in 2005 en kon slechts één keer de finale halen, namelijk in 2007. Toen konden Elitsa & Stoyan een mooie vijfde plaats binnenhalen met "Water". In 2014 en 2015 bleef het land thuis wegens financiële problemen, maar dit jaar zijn ze dus terug met Poli Genova. Het is meer dan waarschijnlijk dat zij voor de tweede finaleplaats van het land gaat zorgen.

"Alles gaat beter en beter. Ik voel me goed op het podium. Alles wat we vorige keer besproken hebben, is nu geregeld. We zijn bijna aan de perfectie" zegt Poli Genova op haar persconferentie. "If Love Was A Crime" was juist op tijd binnen bij de EBU: "Drie uur voor de deadline was het nummer klaar" vertelde tekstschrijver Borislav Milanov. "Poli was de wanhoop nabij voor de deadline"

Meer informatie over Poli Genova uit Bulgarije kan je vinden in Destination Stockholm. Afgelopen donderdag repeteerde Bulgarije voor de eerste keer. Dat verslag kan je hier terugvinden.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.