Stockholm Live: Minus One maakt positieve evolutie door.

De Cypriotische delegatie heeft duidelijk geleerd van zijn eerste repetitie en we zien dan ook een positieve evolutie bij de rockers van Minus One. De kooien zijn gebleven, maar het geheel komt veel minder druk over op het scherm. Dat is een goede zaak. Ook de zanger was zelfverzekerder vandaag en dat hoorde je ook aan zijn stem. Ook het gedoe met de wolven is verdwenen, weeral een goede beslissing. Al bij al mag Cyprus dus tevreden zijn over zijn tweede repetitiebeurt. Er is veel gehaald uit de eerste repetitie en dat hebben niet alle delegaties die we vandaag hebben gezien gedaan.

In het jaar 1981 verscheen Cyprus voor het eerst op het Eurovisie Songfestival. In 1982, 1997 en 2004 wist Cyprus een vijfde plek te halen tijdens het festival, wat voor hen tot op heden de hoogste notering is. Sinds de introductie van de halve finales stond Cyprus vijf keer in de finale. Of dat een zesde keer zal worden, weten we pas volgende week. Een vijfde plaats in de finale halen is veel te hoog gegrepen.

Een aandachtige fan merkte op dat het nummer "Alter Ego" heet, maar dat je die twee woorden niet in het nummer hoort: "We vinden het gewoon cool om anders te zijn!" Harrys Pari heeft al alle kleuren gehad in zijn baard: "We hebben ooit een internetpeiling gehouden in welke kleur in mijn baard moest laten verven. Het is toen blauw geworden, net dezelfde kleur als mijn baard"

Meer informatie over Minus One uit Cyprus kan je vinden in Destination Stockholm. Afgelopen dinsdag repeteerde Cyprus voor de eerste keer. Dat verslag kan je hier terugvinden.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.