Stockholm Live: Te veel prikkels bij de Wit-Russen?

De Wit-Russische Ivan vertelde ons donderdag dat hij een fan is van Laura Tesoro. Jammer genoeg zijn wij wat minder fan van zijn nummer, maar wel van zijn staging. Die ziet er ook vanuit de arena top uit met de verschillende 3D-beelden die op het podium tot leven komen. Ivan heeft een wit pak aan, net zoals de verschillende Ivan's die achter hem tot leven komen. Ook de zang zat in orde vandaag. Het gevaar blijft bij Ivan dat het allemaal te veel gaat worden op beeld voor de kijker. Een nummer doet tenslotte maar drie minuten en je krijgt echt wel te veel prikkels op je af.

De Wit-Russen maakten hun debuut op het festival van Istanboel in 2004. Het land heeft een opmerkelijke band met festivals in Scandinavië: in 2007, 2010, 2013 en 2014 kon het land telkens de finale halen. Toen waren de festivals telkens in Scandinavische steden. Dit jaar zou Wit-Rusland dus ook moeten kwalificeren. Volgens ons stopt die reeks echter dit jaar in Stockholm met Ivan en "Help You Fly".

Ivan was niet geheel tevreden: "Ik wou dat we nog meer tijd hadden om alles op punt te zetten. We moeten nog werken aan de hologrammen en dergelijke" Toch is hij wel blij met zijn team: "Ik wil graag het team bedanken en mijn vijf backing vocals. Ze doen het geweldig!" Hij vertelde ook dat hij dol is de James Bond-film Casino Royal en eindigde dan ook met de soundtrack van die film: "You Know My Name".

Meer informatie over Ivan uit Wit-Rusland kan je vinden in Destination Stockholm. Afgelopen woensdag repeteerde Wit-Rusland voor de eerste keer. Dat verslag kan je hier terugvinden.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.