Vanavond derde eliminatieshow Armenië.

Vanavond is er de derde aflevering van de tweede ronde in Depi Evratesil. In deze aflevering worden er opnieuw kandidaten aan de jury onderworpen. De zes juryleden kunnen een kandidaat in zijn of haar team krijgen als ze aan het einde van de performance als eerste afdrukken. Elk jurylid heeft recht op vier kandidaten in zijn of haar team. De afgelopen twee weken konden respectievelijk zes en vijf kandidaten zich plaatsen voor die derde ronde in Armenië.

Deze kandidaten moeten nog verschijnen in de tweede ronde: Aksel Baveyan, Alexander Plato, Amalya Margaryan, Anna Sedrakyan, Artur Abgar, Diana Adamyan, Diana Dikovski, Gevorg Harutyunyan, Hasmik Shiroyan, Karine Harutunyan, Kristina Avetisyan, Kristina Mangasaryan, Lilit Harutyunyan, Mariam Yevriyan, Marta Kirakosyan, Narine Jinanyan, Only Girls, Sona Dunoyan, Yeva Kans, Zemfira Fridon

De juryleden/coaches zijn Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:15 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.