Derde voorronde Melodifestivalen 2017 vanavond. [UPDATE]

Vanavond komt er vanuit de Vida Arena in Växjö de derde voorronde van Melodifestivalen 2017. Enkele bijzondere kandidaten zien we vanavond terug in deze voorronde. Zo doet Krista Siegfrids (Finland 2013) voor het tweede jaar op rij mee in de Zweedse voorronde, net zoals Robin Bengtsson. Owe Thörnqvist is met zijn 87-jarige leeftijd de oudste kandidaat ooit in Melodifestivalen. The Fooo doet vanavond mee als FO&O na het zien vertrekken van één van zijn leden.

Derde voorronde Melodifestivalen 2017
01. Robin Bengtsson - I Can't Go On
02. Krista Siegfrids - Snurra min jord
03. Anton Hagman - Kiss You Goodbye
04. Jasmine Kara - Gravity
05. Owe Thörnqvist - Boogieman Blues
06. Bella & Filippa - Crucified
07. FO&O - Gotta Thing About You

[UPDATE 21:03] Er zijn twee afvallers in Växjö. Jasmine Kara en Krista Siegfrids eindigden respectievelijk op de zesde en zevende plaats. Ze haalden onvoldoende stemmen met hun inzending. Dadelijk valt er nog één iemand af, gaan er twee kandidaten naar de herkansingsronde en twee naar de finale.

De nummers één en twee gaan naar de finale, terwijl de derde en vierde in de ranking vanavond naar de herkansingsronde gaan. De rest is uitgeschakeld. Het is 100 % televoting vanavond. De show start om 20:00 op SVT1 en SVT World. De show is wereldwijd online te zien via SVT Play. Clara Henry, David Lindgren en Hasse Andersson presenteren de shows. Zweden doet op 9 mei aan de eerste halve finale.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.