Kiev Live: Weinig animo voor IJsland

Tijdens de eerste IJslandse repetitie liet Svala zien dat ze heel wat ervaring heeft. Toch kon ze ons niet helemaal overtuigen omdat er weinig gebeurde op het podium. Het nummer heeft wel de juiste, mysterieuze setting meegekregen. Veel konden we niet meegeven na de eerste repetitie, dus hopen we nu veel wijzer te worden tijdens deze tweede oefenbeurt. Of dit de finale gaat halen is heel moeilijk in te schatten. Vorig jaar dacht iedereen dat IJsland de finale ging halen. Dat is ook niet doorgegaan. Heeft IJsland dit jaar meer geluk met "Paper" van Svala of staat haar hetzelfde lot te wachten als Greta Salóme?

Deze ochtend presenteerde Svala trots op YouTube haar outfit voor de halve finale. Een witte outfit is het geworden. Een wit bovenstuk waarvan je zou denken dat ze een borstvalling zou krijgen. Daaronder een witte latex broek en over heel deze outfit ook nog een witte cape. De mannelijke hetero kijkers gaan het zeker appreciëren. Ze zingt best aardig, maar er is weinig animo op het podium. Ook het applaus is eerder lauwtjes.

Verwachting? De finale halen zal moeilijk worden voor IJsland. Het nummer springt er niet meteen uit en ook de zangeres heeft niet echt iets uniek dat het naar de finale zou brengen. Wij zeggen op dit moment dat IJsland geen finale gaat halen. Zelfs een haka zal ze niet redden.

Meer informatie over de inzending van IJsland dit jaar op het Eurovisie Songfestival kan je vinden in Destination Kyiv. Afgelopen maandag stond Svala voor de eerste keer op het podium. Dat verslag kan je hier terugvinden.(Photo: Andres Putting)

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.