Kiev Live: Martina Bárta doet niet mee voor topplaatsen.

Martina Bárta is de voorlaatste artiest vandaag die het podium mag betreden. Tijdens haar eerste repetitie overtuigde ze wel met haar stem en had ze ook een mooie achtergrond, maar de outfit die ze aanhad kreeg niet meteen applaus van de fashionista's onder ons. Toegegeven, het nummer heeft geen speciale gimmick dus er moest wel iets gedaan worden om in het geheugen van de kijker te blijven. Echter hebben ze het bij de Tsjechische delegatie op een verkeerde manier aangepakt als dit de definitieve outfit is voor de halve finale. Dat zou voor haar wel eens het eindstation kunnen worden.

Jammer genoeg is de outfit niet ingewisseld voor iets anders. Het aluminium ding dat ze aanheeft is echt niet mooi en doet mee voor de awards van lelijkste outfit. De rustieke achtergrond past wel bij het nummer, alsook de mooie doorleefde stem van Bárta. Omdat er echt zo weinig afspeelt en dat de gezichten op de achtergrond ook niet echt uniek zijn, komt er ook weinig reactie uit de zaal.

Voorspelling? Kwaliteit is het wel, maar dit hoort niet echt thuis op het podium van het Eurovisie Songfestival. Dat doen veel inzendingen tegenwoordig niet, maar hier mist echt iets cruciaals om het nummer de finale in te loodsen. Wij zeggen nu dat Tsjechië niet naar de finale van het Eurovisie Songfestival gaat.Meer informatie over de inzending van Tsjechië dit jaar op het Eurovisie Songfestival kan je vinden in Destination Kyiv. Afgelopen maandag stond Martina Bárta voor de eerste keer op het podium. Dat verslag kan je hier terugvinden.

(Photo: Andres Putting)

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.