Hoe klinkt Valentina Monetta in 2013?

Vanavond presenteert de San Marinese omroep de inzending van Valentina Monetta in Malmö. Vorig jaar stond zij ook al op het podium voor het land, met weinig succes. 2013 belooft enkele vertrouwde dingen en enkele nieuwe dingen voor Monetta. Ze zingt opnieuw een nummer van Ralph Siegel, maar zelf heeft ze haar een nieuwe look cadeau gedaan en dat zal waarschijnlijk ook in haar nummer blijven. Straks zingt ze in Malmö het nummer "Crisalide (Vola)" dat men vanavond dus gaat presenteren. San Marino is er dit jaar voor de vierde keer bij en kan voor de eerste keer de finale halen.

Er zijn twee livestreams van San Marino all' Eurofestival 2013: via smtvsanmarino.sm en eurovision.tv kan je de special live meevolgen vanaf 20:25. San Marino komt dit jaar uit in de tweede halve finale van donderdag 16 mei. Alessandro Capicchioni, de HoD van San Marino zal het programma presenteren.

Zoals geweten stond Valentina Monetta dus ook vorig jaar op het podium van het Eurovisie Songfestival voor San Marino. Dat was toen in Bakoe, Azerbeidzjan. Daar zong ze het nummer "The Social Network Song (Oh Oh Uh Oh Oh)". Het nummer over haar capriolen op het internet scoorde niet echt en eindigde dan ook in de halve finale op een nog onverwacht hoge veertiende plaats met 31 punten. Albanië gaf het hoogste punt van de avond, namelijk een tien. Dat was die avond een volledige vakjury.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.