Malmö Extra: Vrijdag 10 mei 2013

Vandaag draaide de dag vooral rond de repetities in de Malmö Arena, maar er was ook heel wat klein (en ook groot) nieuws dat toch even de aandacht verdient. Dat bundelen wij samen voor jou, elke dag tot en met zondag 19 mei in Malmö Extra. Heeft u voor ons nog een interessant weetje of een leuke link? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of info@eurovisionbelgium.be. Dit was het andere nieuws op vrijdag 10 mei, de vijfde dag in Malmö.

Lys Assia komt naar Malmö! Na eerdere officiële berichten dat het echt niet goed ging met haar, heeft de entourage van de eerste Songfestivalwinnaar laten weten aan de Zweedse omroep SVT dat ze komende dinsdag naar Malmö komt en zo net op tijd is voor de eerste halve finale. Het gaat dus al veel beter met haar en daar zijn we blij om.

Petra waagt zich Nicole! Elke uitzending volgende week zal worden opgeleukt met een filmpje onder de naam ESC History. Presentatrice Petra Mede speelt daar een grote rol in en tijdens de persconferentie van de EBU en SVT liet men al een preview los, net zoals men al een postcard vertoonde aan het publiek. Tijdens de filmpjes van Mede is het duidelijk waarom men voor haar heeft gekozen: haar charmante humor.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.