Malmö Extra: Zondag 12 mei 2013

Vandaag draaide de dag vooral rond de repetities in de Malmö Arena, maar er was ook heel wat klein (en ook groot) nieuws dat toch even de aandacht verdient. Dat bundelen wij samen voor jou, elke dag tot en met zondag 19 mei in Malmö Extra. Heeft u voor ons nog een interessant weetje of een leuke link? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of info@eurovisionbelgium.be. Dit was het andere nieuws op zondag 12 mei, de zevende dag in Malmö.

De verrekte spier van Anouk haalt de nieuwssites van de VRT en de NOS. Zij verrekte gisterenavond in Malmö een spier in haar bovenbeen tijdens een potje bowlen. Het optreden tijdens de halve finale en eventueel tijdens de finale komt niet in gevaar.

Gisteren was er een leuke en interessante documentaire over het Eurovisie Songfestival te zien op BBC Three. Wie die gemist heeft, krijgt nog enkele keren de kans om "How to win Eurovision" opnieuw te kijken. Er volgt op woensdag om 21:00 en vrijdagnacht om 1:30 een herhaling van deze special van een goede twee uur. De komende dagen zijn er op vele zenders specials over het Eurovisie Songfestival.

België doet het redelijk bij de persjournalisten in Malmö. Uit de persvoting in Malmömässän blijkt dat België op de negende plaats staat, wat nog voldoende is om de finale te halen.

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.