Jan in Kopenhagen (3): Een ster in wording.

De eerste dag zit er helemaal op. Nog geen repetities maar alles is nu klaar om eraan te beginnen. Ongelooflijk hoe ze van een oude scheepswerf een perfecte venue kunnen maken. Ik ben onder de indruk. De eerste fans hebben hun weg naar de hal alvast gevonden. Twee weken lang zullen ze hun favorieten steunen en elkaar helemaal gek maken over waarom de ene het wel zal halen en de andere niet. Een ding is in iedere geval onvermijdelijk... Er zullen elk jaar een tiental landen uitvallen en een aantal het tegen verwachting slecht doen. Maar goed... It's Eurovision.

Wie ook een hoop fans heeft is onze Denny Eurovision.. Meer dan honderd vriendschapsverzoeken op Facebook en een ster in wording. Wat ook leuk is, is om toch weer een hoop Vlaams te horen. Belgische nummerplaten van regiewagens sieren Eurovision Island en ook het decor ruikt Belgisch... Dus onze net ingevlogen Belg gaat zich helemaal thuis voelen in Kopenhagen. Lekker eten is er gelukkig ook en ik ga me nu tegoed doen aan een heerlijke Dagens suppe van blomkål.

Ra ra ra wat ga ik eten... Stuur je gele briefkaart naar Genève Morgen een drukke dag dus ga zeker eens een kijken naar de prestaties van de verschillende landen.. België sluit het feestje af... Tot morgen!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.