Kopenhagen Extra: Zondag 4 mei 2014

Vandaag waren er zes repetities in de B&W Hallerne in het Deense Kopenhagen. De rechtstreeks geplaatste finalisten van de finale mochten oefenen vandaag en daarna was er in het perscentrum nog een korte meeting met de pers en fans. Vanavond was er dan de openingsceremonie met een rode loper en een receptie op het stadhuis in Kopenhagen. Vandaag is het zondag 4 mei, nog zes dagen resten ons tot de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2014.

Kristien Maes neemt selfie met Songfestivalarena... Wie afgelopen weekend naar Vlaanderen Vakantieland keek, kon een reportage over Kopenhagen meepikken. Daar ging Kristien Maes, de presentatrice van Junior Eurosong in 2010 en 2011, op de foto met de Kleine Zeemeermin. Wat ze misschien niet wist, was dat ze ook een selfie nam met de Songfestivalarena. Die ligt namelijk aan de overkant van het water.

NERIT is gestart... De Griekse openbare omroep is om 17:00 onze tijd van start gegaan met uitzendingen. Vlak voor de eerste uitzending van de omroep was er een previewshow te zien van het Eurovisie Songfestival 2014. Met de eerste uitzending van NERIT, zijn de uitzendingen van DT onmiddelijk gestaakt. Ze zaten namelijk op dezelfde zender. Het journaal van de VRT had hier kort aandacht voor..

Axel Hirsoux heeft nog een korte boodschap voor jullie... Axel Hirsoux kwam eventjes voor onze camera en vroeg aan de fans om te duimen voor hem. Wij doen dat alvast!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.