Kopenhagen Live: Wat gebeurde er op vrijdag 2 mei?

Vandaag was het een enorm drukke dag in Kopenhagen. In totaal hebben we vandaag van 33 evenementen verslag gedaan: zestien repetities en zeventien persconferenties. Zestien landen gaven evenveel repetities en persconferenties en de EBU trapte vanochtend af met een gezamenlijke persconferentie met DR, de gastomroep. Naast al die dingen was er ook een Kopenhagen Extra en had Jan in Kopenhagen het over hoe hij deze drukke dag beleefde in de arena.

Klik op het land waar jij de repetitie wilt van lezen: Armenië, Letland, Estland, Zweden, IJsland, Albanië, Rusland, Azerbeidzjan, Oekraïne, België, Moldavië, San Marino, Portugal, Nederland, Montenegro en Hongarije. We maakten telkens ook een uitgebreid verslag van de persconferenties die na de repetitie plaatsvonden. Klik op het land om de persconferenties te lezen van Armenië, Letland, Estland, Zweden, IJsland, Albanië, Rusland, Azerbeidzjan, Oekraïne, België, Moldavië, San Marino, Portugal, Nederland, Montenegro en Hongarije.

Morgen staat er ook een drukke dag op het programma, met vijftien repetitites en evenveel persconferenties. Voor nu iedereen een fijne nacht, goed weekend en heel graag tot morgen!

Populaire posts van deze blog

BLANCHE ZINGT "CITY LIGHTS" VOOR BELGIË IN KIEV.

Kiev Live: België naar finale Eurovisie Songfestival 2017.

Kiev Live: Blanche werkt goeie eerste generale af.