Kopenhagen Live: Wat gebeurde er op zaterdag 3 mei?

Het was weer een drukke dag in de B&W Hallerne. Er stonden vijftien repetities gepland en die zijn ook allemaal goed verlopen. Ook mochten die vijftien landen, allemaal landen die deelnemen aan de tweede halve finale, een persconferentie geven. Morgen beloofd een rustigere dag te worden met zes repetities, die van de rechtstreeks geplaatste finalisten. Vandaag was er ook een Jan in Kopenhagen, die het had over grappige woorden, en een Kopenhagen Extra.

Klik op het land van keuze waar je een verslag van de repetitie wilt nalezen: Malta, Israël, Noorwegen, Georgië, Polen, Oostenrijk, Litouwen, Finland, Ierland, Wit-Rusland, Macedonië, Zwitserland, Griekenland, Slovenië en Roemenië. We hebben ook een verslag van alle persconferenties: klik op de link voor de persconferentie van Malta, Israël, Noorwegen, Georgië, Polen, Oostenrijk, Litouwen, Finland, Ierland, Wit-Rusland, Macedonië, Zwitserland, Griekenland, Slovenië en Roemenië.

Morgen dus een rustige dag: zes repetities en 's avonds vanaf 18:00 de openingsreceptie. Wij kijken er alvast naar uit. Fijne nacht gewenst en graag tot morgen!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.