Wenen Live: Eerste generale repetitie voor eerste halve finale goed verlopen.

De eerste generale repetitie voor morgenavond is goed verlopen. Dankzij deze eerste generale kregen we een beter zicht van hoe de show morgen zal eruit zien. Lees vooral niet door als je wilt dat dit een verrassing voor je blijft. Conchita Wurst mag de halve finale openen met haar winnende inzending van vorig jaar, "Rise Like A Phoenix". Ze doet dat onder begeleiding van een orkest. De artiesten maken hun entree en doen data via het hoofdpodium. Zo gaan ze via de zaal naar de greenroom. 

Tussen Finland en Griekenland is er een break. Conchita Wurst spreekt dan even met onze kandidaat. Ze vraagt aan Loïc wat 'ra-pa-pa' wilt zeggen. Ook tussen Rusland en Denemarken is er een break. Dan spreekt Conchita met Bojana uit Servië. Tijdens de stemronde gaat men tijdens de recaps ook live naar de kandidaten in de greenroom. Vandaag waren dat nog vrijwilligers. Ook dit jaar de nodige 'grappige' filmpjes. waar de hosts naar het museum en het park gaan. Samen met hun huisdieren en we krijgen het ook vanuit hun oogpunt te zien. 

Ook dit jaar hebben we facts over het festival in filmpjes. Ook de drie hosts gaan naar de greenroom om met enkele kandidaten te praten. De finalisten zullen door Mirjam en Arabelle bekend worden gemaakt, terwijl Alice vlak voor die bekendmaking met Jon Ola Sand gaat praten. België ging tijdens de bekendmaking als negende door. Vanavond een uitgebreid verslag en prognose!

Populaire posts van deze blog

Vanavond bekendmaking Belgische artiest.

Gezondheidstoestand Salavor Sobral zorgwekkend.